VELKOMMEN TIL ET UNIVERS AF SKØNNE PRODUKTER

Ved at oprette et login får du adgang til at se alle PRISER på ALLE PRODUKTER.

Du kan også vælge at se hele det flotte produktkatalog med priser her: Produktkatalog

Det er nemt at købe Forever-produkter her i min webshop, men har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig! 

Jeg kan træffes på tlf. 20 88 86 87 eller skriv til mig via kontaktformularen nederst på siden - jeg glæder mig til at betjene dig :)  

HVAD TILBYDER JEG?

Her på min side kan du købe lækre produkter, læse om muligheden for at starte din egen virksomhed i en populær branche og komme i kontakt med mig for at få en produktpræsentation.

I sortimentet er der alt det, du har brug for inden for kosttilskud, wellness og fitness, og produkterne er baseret på verdens fineste Aloe vera.

Jeg hjælper dig gerne med at finde det rigtige produkt til lige præcis dine behov. Det mest kendte af vores produkter er Forever Gel – en herlig Aloe vera-drik, som både findes som naturel og med frisk frugtsmag.

TILFREDSHEDSGARANTI

Når du handler hos mig, får du - ud over produkter af høj kvalitet og 90 dages kundetilfredshedsgaranti - også en personlig service, som er ud over det sædvanlige!

LÅNETASKE

Jeg kører også ud (50 km radius fra Jyllinge) med min fantastiske lånetaske, hvor du har mulighed for at prøve nogen udvalgte lækre produkter derhjemme i 4–5 dage. Du er også meget velkommen til at hente den hjemme hos mig. Det er HELT GRATIS at låne min skønne taske.

Lanceringer og wellness workshops

Har du lyst til at holde en skøn wellness aften eller produktlancering for veninder/venner/kollegaer eller lign, så kommer jeg gerne ud til dig og holder et lækkert arrangement.

Kontakt mig