Hej og Velkommen til min Forever side :)

Jeg hedder Kristine og er Forever Business Owner for Forever Living Products.

Her på min side, kan du købe lækre produkter, læse om muligheden for at starte din egen virksomhed i en populær branche og komme i kontakt med mig for at få en produktpræsentation.

I sortimentet er der alt det, du har brug for indenfor kosttilskud, wellness og fitness, og produkterne er baseret på økologisk dyrket Aloe vera.

Jeg hjælper dig gerne med at finde det rigtige produkt til lige præcis dine behov. Det mest kendte af vores produkter, er Forever Gel – en herlig Aloe vera-drik, som både findes som naturel og med frisk frugtsmag.

Vis omtanke for din krop, indefra og ud!

Jeg kører også ud (50 km radius fra Jyllinge) med min fantastiske lånetaske, hvor du har mulighed for at prøve nogen udvalgte lækre produkter af derhjemme i 4 – 5 dage. Du er også meget velkommen til at hente den hjemme hos mig. Det er HELT GRATIS at låne min skønne taske.

Når du handler hos mig, får du, ud over produkter af høj kvalitet og 90 dages kundetilfredshedsgaranti, også en personlig service, som er ud over det sædvanlige!

Har du lyst til at holde en skøn wellness aften eller produktlancering for veninder/venner/kollegaer eller lign, så kommer jeg gerne ud til dig og afholder et lækkert arrangement. 

Det er nemt at købe Forever-produkter her i min webshop men har du nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig!

HVAD TILBYDER JEG?

Her på min side kan du købe lækre produkter, læse om muligheden for at starte din egen virksomhed i en populær branche og komme i kontakt med mig for at få en produktpræsentation.

I sortimentet er der alt det, du har brug for inden for kosttilskud, wellness og fitness, og produkterne er baseret på verdens fineste Aloe vera.

Jeg hjælper dig gerne med at finde det rigtige produkt til lige præcis dine behov. Det mest kendte af vores produkter er Forever Gel – en herlig Aloe vera-drik, som både findes som naturel og med frisk frugtsmag.

TILFREDSHEDSGARANTI

Når du handler hos mig, får du - ud over produkter af høj kvalitet og 90 dages kundetilfredshedsgaranti - også en personlig service, som er ud over det sædvanlige!

LÅNETASKE

Jeg kører også ud (50 km radius fra Jyllinge) med min fantastiske lånetaske, hvor du har mulighed for at prøve nogen udvalgte lækre produkter derhjemme i 4–5 dage. Du er også meget velkommen til at hente den hjemme hos mig. Det er HELT GRATIS at låne min skønne taske.

Lanceringer og wellness workshops

Har du lyst til at holde en skøn wellness aften eller produktlancering for veninder/venner/kollegaer eller lign, så kommer jeg gerne ud til dig og holder et lækkert arrangement.

Contact me